У МВС розповіли про нелегальний гральний бізнес

Четвер, 7 березня 2013, 18:04

Протягом 4-х останніх тижнів у всіх областях працівники міліції провели заходи, спрямовані на протидію кримінальним правопорушенням у сфері грального бізнесу.

Про це йдеться у повідомленні МВС.

За словами заступника начальника департаменту держслужби боротьби з економічною злочинністю МВС Олександра Сидорова, за цей час правоохоронцями припинено діяльність 597 гральних закладів, з яких вилучено близько 6 тис одиниць грального обладнання (гральні автомати, комп'ютери, покерні столи та рулетки), на суму понад 51 млн гривень, відкрито 772 кримінальних провадження.

Сидоров зазначив, що найгучніше правопорушення викрито на Дніпропетровщині.

Реклама:

"Тут група осіб організувала мережу гральних салонів, що здійснювали діяльність з надання послуг у сфері грального бізнесу у вигляді букмекерських контор. У ході обшуків у порушників вилучено обладнання на суму понад 2,7 млн гривень. Аналогічну групу, яка створила мережу з семи гральних салонів викрито також і на Херсонщині", - сказано у повідомленні.

У відомстві повідомили, що стаття Кримінального кодексу 203-2 (заняття гральним бізнесом) передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: