"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МАУ відмовилась від пасажирів "АероСвіту"

Вівторок, 5 березня 2013, 16:31

Пасажирів, що переписали квитки, куплені раніше у "АероСвіту", на авіакомпанію МАУ, відмовляються обслуговувати.

Про це передає Tourdom.ua.

"Дізнався від колег, що туристів, які повинні були повернутися 3 березня з Тбілісі літаком МАУ, не пустили на борт, - заявив директор сімферопольського "Акватура" Таврид Музафаров. - Людям пояснили, що з 1 березня код-шерінгова угоду між "Аеросвітом" і МАУ не діє, і їхні квитки втратили свою чинність".

При цьому, за його словами, заздалегідь ніхто з пасажирів або агентів попереджений не був.

Реклама:

Як повідомляють агенти, в сімферопольське представництво "АероСвіту" зі скандалом прийшли пасажири, що не вилетіли з переоформленням квитків із Сімферополя.

Як з'ясувало видання, інтерлайн-угода між перевізниками дійсно розірвана.

"Грошові питання з IATA вирішуються в судовому порядку, і так як інших можливостей знайти кошти для повернення пасажирам, партнерам і навіть працівникам самої авіакомпанії зараз немає, ми змушені були припинити всі фінансові розрахунки", - пояснило джерело в "АероСвіті".

Він додав, що тепер пасажирам залишається тільки оформляти повернення квитків.

Оперативно отримати коментар у МАУ не вдалося, як не вдалося дізнатися і точну кількість пасажирів з переписаними на цю авіакомпанію квитками.

Втім, за оцінками експертів, їх має бути чимало, адже МАУ отримала призначення на 33 маршрути "АероСвіту", на які раніше активно розпродавали квитки за дуже привабливою ціною.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: