"Укравтодор" судитиметься з італійцями за 47 мільйонів

Понеділок, 4 березня 2013, 19:15

"Укравтодор" судитиметься з італійськими компаніями Тоrnо Global Contractinq і Beta Funding, які вимагають 47 млн євро нібито за невиконання угоди про співпрацю.

Про це повідомили в "Укравтодорі", передають "Коментарі".

За інформацією агентства, 2 жовтня 2009 року "Укравтодор" отримав повідомлення про те, що Тоrnо Internazionale Spa й і Beta Funding подали в Міжнародну торгову палату Міжнародного арбітражного суду в Парижі позов до Мінтрансзв'язку України та "Укравтодору" щодо невиконання угоди Генугоди про співпрацю в реконструкції і експлуатації автодороги М-05 Київ-Одеса.

При цьому в "Укравтодорі" зазначили, що вони спільно з Мінінфраструктури подадуть зустрічний позов до компаній до 15 березня 2013 року.

Реклама:

Також в "Укравтодорі" зазначили, що головою арбітражного трибуналу прийнятий процесуальний графік по даній справі, по якому розгляд слухань буде тривати до червня 2014 року.

"Насправді позов стосується проекту, який так і не був реалізований італійською стороною, - Тоrnо Global Contractinq Spa, і основна частина грошових вимог не підтверджена докумнетально. Процес розгляду справи триває", - заявили в "Укравтодорі".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: