Український інвестиційний саміт в Лондоні скасовано

Понеділок, 4 березня 2013, 13:08

Adam Smith Conferences, організатор присвячених Росії і країнам СНД форумів, відмовилася від проведення в 2013 році 9-го щорічного Українського інвестиційного саміту, який традиційно проводився навесні в Лондоні.

Спочатку цей захід був присутній в переліку планів на 2013 рік, однак пізніше був виключений, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомили в Adam Smith Conferences, на даний момент у компанії поки немає планів скликати захід в 2014 році, проте в разі зміни ситуації проведення Українського інвестсамміту може бути відновлено.

Adam Smith Conferences - частина групи компаній Informa Plc, в якій працюють близько 8 тис співробітників в 150 офісах в більш, ніж 40 країнах світу і яка організовує близько 8 тис заходів щорічно.

Реклама:

У портфоліо Informa входять такі бренди, як IIR, ICBI, Euroforum, Lloyds List, Routledge and Taylor і Francis.

Adam Smith Conferences проводить економічні форуми з 1992 року і, за її даними, є лідером на ринку конференцій в Росії та СНД.

Українська програма форумів включає аграрний, банківський, енергетичний і фармацевтичний, а також саміт фінансових лідерів. Всі ці заходи проводяться в Києві.

Нагадаємо, 4-й щорічний Український енергетичний форум Інституту Адама Сміта пройшов у Києві з 26 по 28 лютого 2013 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!