"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кабмін визначив, що будуватиме на "євробаскетбольні" кошти

Четвер, 28 березня 2013, 14:11

Кабмін затвердив перелік об'єктів будівництва, реконструкції, капітального ремонту спортивних споруд і фізкультурно-спортивної інфраструктури та організаційних заходів на 2013 рік під час проведення в Євробаскету 2015 року.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Кабміну, опублікованому на сайті Уряду.

Як зазначається у документі, загальна сума витрат вже складає 200 млн гривень.

Згідно з розпорядженням, найбільше коштів, а саме 72,4 млн гривень піде на проектування та реконструкцію будівлі Універсально-видовищного спортивного палацу "Метеор" у Дніпропетровську, а також на проектування та капремонт другої черги Палацу спорту в Києві (70 млн гривень).

Реклама:

"На проектування та будівництво тренувальних баз буде виділено 16,9 млн гривень, з яких на підготовчі роботи в Києві, Донецькій, Одеській, Львівській і Харківській областях буде направлено по 0,5 млн гривень, Дніпропетровській  - 14,4 млн гривень", - зазначено у документі.

Крім того, у документі сказано, що на проектування та будівництво тренувальних комплексів для підготовки національної збірної команди в Києві і області, Львівській області та АРК буде виділено 40,7 млн гривень.

Як повідомлялося, за словами міністра фінансів Юрія Колобова, на проведення Євробаскету-2015 у 2013 році виділять 200 мільйонів гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: