Курченко призначив директора СЄПЕК

Четвер, 28 березня 2013, 12:52

Виконавчим директором Східно-Європейської паливно-енергетичної компанії призначений Олександр Каплан.

Про це повідомили в прес-службі компанії, пише Forbes.ua.

Як повідомляється, на новій посаді він буде відповідати за цілісний розвиток діяльності компанії.

"Я бачу великі перспективи для компанії СЄПЕК, як в Україні, так і на ринках сусідніх країн. Мій прихід в групу збігся з придбанням Одеського НПЗ. У нас вже є хороша платформа для подальшого розвитку. Сподіваюся, мій досвід у нафтовій сфері буде корисний для молодої і активної компанії", - прокоментував своє призначення Каплан.

Реклама:

До приходу в СЄПЕК Каплан обіймав керівні посади в компанії ТНК-ВР, зокрема з 2003 обіймав посаду віце-президента з маркетингу, а в березні 2009 року був призначений на посаду першого заступника виконавчого віце-президента з переробки і торгівлі.

З 1997 по 2003 рік працював в ВАТ "Тюменська нафтова компанія" віце-президентом з переробки і торгівлі. З 1994 по 1997 рік обіймав різні посади в компанії Альфа-Еко.

Як відомо, СЄПЕК (раніше - "Газ України") спеціалізується на торгівлі зрідженим та природним газами, нафтопродуктами та товарами для нафтогазової галузі, експлуатує близько 150 АЗС. Основним акціонером група називає Сергія Курченко, не так давно став власником футбольного клубу "Металіст" (Харків).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: