На ремонт лікарні Бахтєєвої знову дали більше ніж 7 мільйонів

П'ятниця, 22 березня 2013, 11:00

КЛПУ "Донецьке обласне клінічне територіальне медичне об’єднання" уклала низку угод на капітальний ремонт корпуса №14 загальною вартістю 7,48 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, більшу частину цієї суми отримає ТОВ "Айрес" Вячеслава Карого та Катерини Архіпової. За 7,09 млн гривень фірма зробить капітальний ремонт операційного блоку.

"Ще 0,39 млн гривень отримає КП "Донецьке підприємство охоронно-пожежної сигналізації та протипожежної автоматики "Защіта" на встановлення пожежної сигналізації у приймальному відділенні на першому поверсі та в реанімації на другому", - пише видання.

Реклама:

Згідно із повідомленням, тендер провели за неконкурентною процедурою "закупівля у одного учасника" у зв’язку з нагальною необхідністю.

Як відомо, у серпні 2012 році на ремонт корпусу вже виділяли 2,65 млн гривень. Тоді мали зробити ремонт операційного блоку хірургічного відділення №1. У квітні 2012 року лікарня також уклала низку договорів на ремонт ще трьох корпусів на 22,26 млн гривень.

З урахуванням останньої закупівлі ДОКТМО з осені 2011 року уклало угоди на ремонтні роботи щонайменше на 49,93 млн гривень.

ДОКТМО з 1999 року з перервою на 2002-2004 роки очолює Тетяна Бахтєєва, народний депутат від Партії регіонів, голова комітету Верховної ради з питань охорони здоров’я.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!