"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Україна знову заборонила імпорт бразильської свинини

Четвер, 21 березня 2013, 12:12

Україна з 20 березня тимчасово призупинила ввезення на територію країни м'яса свинини з Республіки Бразилії.

Про це йдеться у повідомленні Держветфітослужби.

Як зазначається у повідомленні, заборона на імпорт введена в зв'язку з систематичними виявленням невідповідності показників безпечності м'яса свинини виробництва різних підприємств Бразилії до вимог українського законодавства.

"Вантажі, які вийшли до введення в дію цього розпорядження, оформляються після проведення розширеного ветеринарного контролю, за умови розміщення їх на митно-ліцензійних складах. Суб’єкти господарської діяльності, які займаються імпортом вищезазначеної продукції  належним чином поінформовані", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Як повідомлялося раніше, останнім часом за результатами проведених регіональними держлабораторіями ветеринарної медицини лабораторних досліджень продуктів тваринного походження - свинина свіжоморожена, заморожені напівтуші свійських свиней та заморожене м'ясо свійських свиней обвалене виробництва Doux Frangosul S.A. Agroаvicola Industrial SIF 876; BRF-Brasil Foods S.A. SIF 3975; BRF-Brasil Foods S.A. SIF 102; COOPERATIVA CENTRAL AURORA ALIMENTOS, SIF 3548 (Бразилія), було виявлено невідповідність за бактеріологічним та мікробіологічними показниками. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: