У Азарова вирішили продати об'єкти "Кримських генеруючих систем"

Середа, 20 березня 2013, 14:51

Уряд ухвалив рішення про приватизацію ряду об'єктів держпідприємства "Кримські генеруючі системи".

Про це заявив глава Фонду держмайна Олександр Рябченко, передає "Інтерфакс-Україна".

"На засіданні уряд прийняв розпорядження про приватизацію майнових комплексів структурних підрозділів держпідприємства "Кримські генеруючі системи", - сказав він.

За його словами, на продаж будуть виставлені майнові комплекси "Сімферопольської ТЕЦ", "Камиш-Бурунської ТЕЦ" і "Сакських теплових мереж".

Реклама:

Рябченко зазначив, що "Кримські генеруючі системи" в банкрутстві ще з 2003 року, і ряд його об'єктів перебуває в оренді з метою погашення заборгованості, серед них і ті об'єкти, за якими було ухвалене рішення уряду про приватизацію.

"Зараз потрібно підрахувати, скільки грошей вклали орендарі, визначити яка частина в орендованому майні належить орендарям, а яка державі, і ось та частина, яка належить державі і буде виставлятися на продаж, але її потрібно обрахувати", - уточнив він.

За його словами, на продаж ці об'єкти можуть бути виставлені вже влітку.

"Не можу сказати, буде це в червні або серпні, а може, пересунеться на осінь, але ми хочемо якомога швидше", - додав він.

Як повідомлялося, Фонд держмайна включив до переліку об'єктів, які підлягають підготовці до продажу в 2013 році, державну судно-плавальну компанію "Керченська поромна переправа".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: