"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

РФ і Білорусь затвердили загальний бюджет

Субота, 16 березня 2013, 13:25

Президенти Росії і Білорусі Володимир Путін і Олександр Лукашенко підписали низку важливих угод в ході зустрічі в Санкт-Петербурзі.

Про це пишуть "Вести".

Згідно з повідомленням, президенти Росії та Білорусі провели засідання Вищої Держради Союзної держави. Путін і Лукашенко домовилися про спільне проведення наукових програм в Антарктиці

На порядку денному було 10 пунктів, включаючи бюджет Союзної держави на 2013 рік, торговельно-економічне співробітництво, а також взаємодія в рамках Програми узгоджених дій в області зовнішньої політики. За підсумками зустрічі було підписано бюджет Союзної держави, а також угоду про співробітництво в Антарктиді.

Реклама:

Раніше також стало відомо, що Росія розглядає можливість надання Білорусі міждержавного кредиту на 2 млрд доларів. Однак кредит може не знадобитися, якщо Білорусь в цьому році продасть держмайна на 2,5 млрд доларів, заявив глава Мінфіну Антон Силуанов.

Білорусь в обмін на надання кредитів протягом трьох років зобов'язалася щорічно приватизувати держвласність на суму не менше 2,5 млрд доларів.

Нагадаємо, в 2011 році Мінськ виконав цю умову, продавши "Газпрому" 50% акцій "Бєлтрансгазу".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!