"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Fitch присвоїло рейтинг доларовим облігаціям компанії Ахметова

Четвер, 14 березня 2013, 09:58

Fitch Ratings присвоїло планованим доларовими пріоритетним облігаціями DTEK Finance plc, 100% "дочки" енергохолдингу ДТЕК, очікуваний пріоритетний незабезпечений рейтинг в іноземній валюті "B (EXP)".

Про це повідомляється в прес-релізі Fitch, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, цінні папери випускаються з метою залучення коштів на виплату основної частини існуючих облігацій загальним обсягом 500 млн доларів з погашенням у 2015 році, а також на фінансування капвкладень компанії, її обігового капіталу, проведення нових придбань і на інші загальні корпоративні цілі.

Фінальний рейтинг присвоєно після отримання остаточної документації по випуску.

Реклама:

За даними Fitch, гарантію по облігаціях на пріоритетній основі забезпечать дві холдингові компанії групи: DTEK Holdings BV і DTEK Holdings Limited, а також DTEK Trading Limited.

Крім того, ряд компаній групи (DTEK LLC, DTEK Trading LLC, "Східенерго", "Павлоградвугілля", "Сервіс-Інвест", "Комсомолець Донбасу", "Техремпоставка", "Добропіллявугілля", "Ровеньки-" і "Свердловантрацит", "Дніпро-", "Захід-" і "Київенерго") нададуть поруки щодо зобов'язань емітента за облігаціями та зобов'язань гарантів за гарантіями.

Проспект емісії включає ковенанти, що обмежують залучення додаткового боргу, дивідендні виплати й інші форми розподілу прибутку, передачу і продаж активів і консолідацію, а також ковенант про крос-дефолт і положення про зміну контролю, говориться в повідомленні.

Fitch відзначає, що після випуску облігацій DTEK має право залучати значний обсяг забезпеченого боргу. За плановим випуском облігацій не передбачено якогось заставного забезпечення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: