У Азарова знову обіцяють масштабну програму модернізації ЖКГ

Середа, 13 березня 2013, 20:11

Уряд розпочне масштабну програму модернізації централізованих систем тепло- і водопостачання та водовідведення, обладнання будинків сучасними приладами обліку; капітального ремонту ліфтів.

Про це заявив віце-прем'єр Олександр Вілкул під час привітання працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення з професійним святом, повідомляє прес-служба КМУ.

"Урядом розроблено комплекс заходів для підвищення якості комунальних послуг і умов праці працівників галузі. Буде розпочато масштабну програму модернізації централізованих систем тепло- і водопостачання та водовідведення, обладнання будинків сучасними приладами обліку; капітального ремонту ліфтів. Особлива увага приділятиметься благоустрою міст та районів. Передбачена модернізація комунальної техніки", - сказав Вілкул.

За його словами, найбільш ефективним власником житлового будинку може бути тільки сам мешканець. І держава стимулюватиме створення товариств співвласників багатоквартирних будинків. Це створить можливості для підвищення якості послуг населенню і розвитку компаній, що надають послуги ЖКГ.

Реклама:

Вілкул також зазначив, що у наданні побутових послуг населенню буде продовжено процес підвищення якості обслуговування та спектру послуг.

"Сервіс стає потужною індустрією з великим потенціалом розвитку", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: