"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров обіцяє "чергове покращення" для вітчизняного виробника

П'ятниця, 8 лютого 2013, 20:21

Кабмін планує в кінці лютого затвердити програму підтримки вітчизняних виробників.

Про це написав прем'єр-міністр Микола Азаров на своїй сторінці в Facebook.

За словами Азарова, в кінці лютого уряд має розглянути і прийняти цю програму. У цьому засіданні братимуть участь президент і голова Верховної ради.

"Це говорить про те велике значення, яке має для нашого народного господарства ця програма. А потім почнеться найважливіший період - період її реалізації", - зазначив прем'єр.

Реклама:

Нагадаємо, 23 січня, міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов представив проект Держпрограми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки

Як зазначив Прасолов, підтримка національного товаровиробника та реалізація політики імпортозаміщення - є третім напрямком. І припускає виконання ряду завдань, спрямованих на підтримку підприємств гірничо-металургійного комплексу, легкої та деревообробної промисловості, агропромислового сектора.

За словами міністра, це усунення з внутрішнього ринку неякісної та контрабандної продукції, розвиток торговельної мережі для того, щоб вітчизняні виробники мали більше можливостей для продажу своєї продукції; гармонізація національних стандартів з вимогами ЄС, а також формування держзамовлення на продукцію вітчизняних виробників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!