Королевська каже, що виплата зарплат в "АероСвіті" під її контролем

П'ятниця, 8 лютого 2013, 16:22

Мінсоцполітики контролює ситуацію з виплатою заробітної плати працівникам авіакомпанії "АероСвіт".

Про це заявила глава Мінсоцполітики Наталія Королевська, передає прес-служба відомства.

"Мінсоцполітики буде контролювати ситуацію з виплатою зарплат в компанії "АероСвіт". За моїм дорученням на підприємстві вже кілька тижнів працює інспектор Держінспекції з питань праці, тому я безпосередньо дізнаюся про стан справ", - заявила Королевська.

За її словами, в разі порушень прав працівників компанії матеріали будуть передані в правоохоронні органи для належного оперативного реагування.

Реклама:

Крім того, Королевська також зазначила, що фінансові труднощі, які іноді виникають на підприємствах, не повинні ставати приводом для утиску прав працюючих, в першу чергу це стосується виплат заробітної плати.

"Ситуація з компанією "АероСвіт" не виняток. Незалежно від проведених у цей час юридичних процедур відносно компанії, всі працівники повинні отримувати заробітну плату вчасно і в повному обсязі", - сказала вона.

Як відомо, 7 лютого Київський апеляційний господарський суд скасував ухвалу Госпсуду Київської області про порушення провадження у справі про банкрутство "АероСвіт".

Нагадаємо, 29 грудня 2012 року Господарський суд Київської області розпочав банкрутство "АероСвіта" на підставі заяви самої компанії.

На початку січня 2013 року "АероСвіт" почав процедуру власної реструктуризації, яка передбачає, крім усього іншого, також і значне скорочення маршрутної мережі.

Нагадаємо, авіакомпанії "АероСвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа" об'єднані в альянс Українська авіаційна група, яка контролюється групою Приват Ігоря Коломойського.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!