В Мінінфраструктури кажуть, що ями на дорогах вже латають

Четвер, 7 лютого 2013, 20:47

Дорожні організації розпочали роботу з аварійної ліквідації ямковості на автомобільних шляхах.

Про це повідомив заступник міністра інфраструктури - керівник апарату Володимир Корнієнко, передає прес-служба Кабміну.

"Укравтодор вже запускає заводи з виробництва асфальтобетону. Відтак вже розпочато роботи з усунення ям та руйнувань на автомобільних дорогах по всій території України", - розповів Корнієнко.

Як зазначається, наразі облавтодори запустили в роботу заводи з виробництва гарячого асфальтобетону у Дніпропетровській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Херсонській та Хмельницькій областях.

Реклама:

У цілому ж по всій Україні підготовлено 94 таких заводи, які після настання сприятливих погодних умов розпочнуть виготовлення гарячих асфальтобетонних сумішей.

Станом на сьогодні дорожники вже проводять аварійно-ямковий ремонт.

За словами радника голови "Укравтодору" Євгена Прусенка, на експлуатаційне утримання автомобільних доріг збільшено обсяги фінансування у півтора рази по усіх областях.

"Наші зусилля передусім спрямовуватимуться на відновлення існуючої мережі доріг після зимової експлуатації", - сказав Прусенко.

Нагадаємо, 6 лютого під час засідання уряду прем’єр Микола Азаров доручив провести роботи з невідкладного відновлення дорожнього покриття у найбільш проблемних місцях та підготуватися до планового ремонту автошляхів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: