Єфремов: знову більше 2 мільйонів "вилітають у трубу" через опозицію

Четвер, 7 лютого 2013, 15:56

Понад 2 мільйонів гривень бюджетних коштів пропадають дарма за день кожен день простою в роботі Верховної ради через блокування парламенту.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу в четвер.

"На жаль, ми змушені констатувати, що сьогодні знову більше 2 млн 300 тис. гривень наших платників податків вилітають "у трубу" з вини опозиції", - цитує його прес-служба ПР.

"Сьогодні наша фракція чисельністю 202 людини, плюс 32 комуністи, плюс самовисуванці, які нас підтримують, знову прийшли на робочі місце для того, щоб виконувати свої прямі обов'язки. Але представники опозиції продовжують блокувати Верховну раду", - сказав Єфремов.

Реклама:

Він заявив, що дії опозиції порушують закон, бо Регламент забороняє блокування Верховної ради.

Єфремов нагадав, що голова Верховної ради запропонував створити робочу групу, яка б займалася напрацюванням конкретних пропозицій і яка б знайшла консенсус.

"Також усі ті законопроекти, які винесла опозиція щодо персонального голосування, ми змогли б розглянути в залі. У процесі їх розгляду всі фракції могли б висловити свою думку, і якийсь із цих документів міг би бути ухвалений. Але всі ці пропозиції з боку опозиції не знаходять підтримки", - обурився він.

Єфремов додав, що депутати від Партії регіонів готові не отримувати зарплату за дні, у які парламент не працював.

Він сказав, що наступного тижня будуть проходити переговори щодо поновлення роботи ВР.

"Сподіваюся, 19 числа ми запустимо роботу парламенту", - заявив Єфремов.

"За законом, через 30 днів президент матиме право розпустити парламент. І є окрема точка зору людей, які говорять, що, якщо сесія не відкрита, то й лічильник із цього питання не йде", - також додав він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!