"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Україна відправляє в Ірак чергову партію БТРів

Четвер, 7 лютого 2013, 14:58

Україна готує до відправки в Ірак чергову партію нових БТР-4 у складі 40 машин, зібраних на потужностях у Харкові.

Як повідомили "Інтерфакс-Україна" в держкомпанії "Укрспецекспорт", 7 лютого 2013 року у Києві представники Міноборони Іраку підписали акт приймання чергової партії бронетехніки.

Як зазначалося за підсумками підписання акта, іракська сторона задоволена ходом співпраці за контрактом з українськими партнерами і характеристиками нової української бронетехніки.

"Випробування (військової техніки) пройшли успішно. Ніяких серйозних проблем не виявлено. Ми задоволені процесом співпраці з українською стороною", - передали в держкомпанії оцінки офіційного представника іракської делегації, озвучені за підсумками підписання акта.

Реклама:

Зі свого боку, в держконцерні "Укроборонпром" підкреслюють, що українська сторона і далі буде забезпечувати виконання контракту відповідно до досягнутих домовленостей.

Нагадаємо, у 2009 році Україна уклала масштабний контракт обсягом понад 550 млн доларів на поставку військової техніки, і зокрема, 6-ти багатоцільових Ан-32 і 420 од. БТР-4, в Ірак.

Як повідомлялося, нещодавно в Казахстані за підозрою в дачі великого хабара (200 тисяч доларів) затримано двох високопоставлених співробітників "Укрспецекспорту".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!