Ахметов завершив об'єднання медіаактивів

Вівторок, 5 лютого 2013, 10:53

Група СКМ Ріната Ахметова завершила об'єднання своїх медіаактивів.

Видавництво "Сегодня Мультимедіа" стало частиною "Медіа Група Україна" (МГУ, телеканали "Україна" та "Футбол"), повідомили в прес-службі групи, пише "Комерсант-Україна".

Таким чином завершилося об'єднання всіх медіаактивів холдингу СКМ Ріната Ахметова в єдину структуру.

Стратегічне керівництво "Сегодня Мультимедіа" тепер здійснює гендиректор МГУ Федір Огарков.

Реклама:

Призначений два тижні тому гендиректор "Сегодня Мультимедіа" Ігор Доброван підпорядковується йому безпосередньо.

А відповідальним за редакційну політику газети та сайту "Сегодня" буде директор з контенту Вадим Денисенко.

Ця посада з'явилася в медіахолдингу 21 січня. "У редакції поки нічого не зміниться", - зазначила PR-директор групи Мар'яна Конина.

Найбільший актив "Сегодня Мультимедіа" - газета "Сегодня", друга в рейтингу щоденних національних видань з аудиторією одного номера 1,3 млн читачів (за даними TNS Ukraine).

Доходи від продажу реклами, за даними "Комунікаційного альянсу", за перші 9 місяців 2012 року зросли на 3 млн, до 12,23 млн гривень.

"Ми націлені на розвиток мобільних медіаплатформ - додатків для телефонів і планшетів", - цитують Добрована в прес-службі групи.

Нагадаємо, нещодавно ще один олігарх Дмитро Фірташ відзначився активністю на медіа ринку, придбавши 1 лютого у Валерія Хорошковського 100% акцій компанії Inter Media Group Limited за 2,5 млрд доларів.

Inter Media Group володіє контрольним пакетом акцій одного з найрейтинговіших телеканалів країни - "Інтера", їй належить ще 8 телеканалів, включаючи К1, К2, і "Мегаспорт".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: