"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 4 лютого 2013, 21:00

Держрегулятор пропонує страховикам продавати "автоцивілку" дорожче

Комітет з тарифної політики Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ) порекомендував страховикам продавати "автоцивілку" дорожче.

За їх даними, комітет МТСБУ 31 січня підтримав ініціативу дирекції бюро і рекомендував страховикам при укладанні договорів обов'язкового страхування автоцивільної відповідальності (ОСАЦВ) не використовувати мінімальні «підвищуючі» коефіцієнти.

Арбузов хоче, щоб українці зберігали гроші в гривні

Реклама:

Перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов радить українцям зберігати свої заощадження у національній валюті.

"У гривні дуже хороший відсоток на депозитні ставки. Я вже наводив приклад минулого року: якби людина поклала гривню 7 років тому під існуючі відсотки, і не знімала, то навіть зміни курсу не нашкодили б капіталу цієї людини. Постійні зміни форми зберігання, на жаль, дають людям лише збитки", - сказав Арбузов.

Арбузов переконуватиме українців не купувати долари

Уряд України роз'яснюватиме населенню, чому не варто купувати зайву валюту.

"Ми будемо роз'яснювати населенню, що не потрібно піддаватися паніці і не потрібно купувати непотрібну кількість іноземної валюти", - заявив Арбузов.

Фірташ встановив контроль над "Хмельницькгазом"

Найбільший приватний власник пакетів акцій низки українських облгазів компанія "Газтек" стала власником контрольного пакета акцій "Хмельницькгазу".

Американська корпорація йде з України

Компанія AES домовилася про продаж своїх активів - "Київобленерго" і "Рівнеобленерго" - VS Energy, другим за величиною енергетичним холдингом в країні.

"AES продає 89,12% акцій" АЕС Київобленерго ", яке обслуговує 881 тис споживачів Київської області, та 84,56% акцій" АЕС Рівнеобленерго", обслуговуючого 412 тис споживачів Рівненської області", - йдеться в повідомленні.

У Клименка пропонують підвищити вартість акцизних марок

Міндоходів пропонує ввести акцизні марки нового зразка з трирівневим захистом від підробки та підвищити вартість вже існуючих.

Згідно з повідомленням, це передбачено проектом постанови Кабміну "Деякі питання маркування алкогольних напоїв та тютюнових виробів".

Київ залучив 3 мільярди в результаті розміщення облігацій

Київська міськрада залучила 3,06 млрд гривень в результаті розміщення облігацій внутрішніх місцевих позик серій С, F і G.

Як повідомляє емітент, в рамках розміщення з 28 по 29 грудня 2012 року було реалізовано 250 тис облігацій серії С, 875 тис облігацій серії F та 1,915 облігації серії G номінальною вартістю 1 тис гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!