Головою "Укрексімбанку" призначено Віталія Білоуса

Понеділок, 4 лютого 2013, 16:39

1 лютого 2013 року Наглядова рада призначила Віталія Білоуса головою правління АТ "Укрексімбанк".

Про це йдеться у повідомленні "Укрексімбанку".

Як зазначається у повідомленні, згідно з рішенням Наглядової ради на посаду голови правління "Укрексімбанку" призначено члена правління - заступника голови правління банку Віталія Білоуса. Члена правління Сергія  Миськіва призначено членом правління - заступником голови правління "Укрексімбанк". Також до складу правління банку введено Щура Олександра, що обійняв посаду члена правління.

"Зміни у складі "Укрексімбанк" зумовлені призначенням Миколи Удовиченка, який очолював банк з квітня 2010 року, на посаду заступника голови Нацбанку", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Як повідомляється, всі особи, щодо яких наглядовою радою "Укрексімбанку" були прийняті кадрові рішення, є досвідченими фахівцями банківської справи.

Віталій Білоус має дві вищі освіти та працює у банківській системі України понад 15 років, з яких 12 років - на керівних посадах у найбільших фінансових установах держави.

В "Укрексімбанку" працює з жовтня 2011 року, коли його було призначено на посаду головного радника голови правління банку. У грудні того ж року Білоуса було призначено на посаду члена правління - заступника голови правління "Укрексімбанк".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: