"Регіонали" порахували, що день роботи Ради коштує 2,3 мільйона

Понеділок, 4 лютого 2013, 12:14

Голова Верховної Ради Володимир Рибак заявляє, що не порушував норм регламенту, відмовивши скликати позачергове засідання Верховної Ради.

Про це він заявив у понеділок на погоджувальній раді, у відповідь на заяви опозиції.

"Жодної норми регламенту мною не порушено", - сказав спікер.

Рибак нагадав, що зі 158 підписів опозиціонерів 7 не відповідали оригіналам, і ще 10 викликали сумніви щодо їх автентичності, оскільки були поставлені депутатами, які знаходилася за межами країни, що підтвердила прикордонна служба.

Реклама:

Рибак заявив, що готовий був підписати розпорядження і чекав, коли підписи з'являться, але до сьогоднішнього дня вони не з'явилися.

У свою чергу, опозиція продовжує наполягати на введенні в дію системи "Рада-3".

За словами Віталія Кличка, депутати могли б протестувати систему у понеділок, щоб уже у вівторок провести засідання "без концертно-фортепіанної музики в залі".

Тим часом лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк в черговий раз пригрозив, що в разі відмови від запровадження системи, опозиція заблокує засідання.

У свою чергу лідер Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що один день роботи Ради обходиться в 2,3 мільйони гривень, і закликав колег припинити з'ясовувати стосунки і працювати конструктивно.

Крім того, на погоджувальній раді депутати вирішили працювати в комітетах 6 лютого.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: