"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У 2013 році буде злиття "Укрсоцбанку" та "УніКредит Банку" - Тимонькін

Понеділок, 4 лютого 2013, 11:57

Злиття дочірніх банків групи UniCredit Group (Італія) в Україні - "Укрсоцбанку" та "УніКредит Банку" - відбудеться у 2013 році.

Про це повідомив голова правління "Укрсоцбанку" Борис Тимонькін в інтерв'ю УНІАН.

"Процес відкладався у зв'язку з тим, що "Укрсоцбанк" та "УніКредит Банк" належать різним структурам групи, але ми вже знайшли відповідний механізм. Водночас ми тісно співпрацюємо, багато фахівців працюють на два банки, і це буде нормальний процес реорганізації в межах однієї структури", - сказав Тимонькін.

Також банкір підтвердив, що скорочення присутності на ринку України та в роздрібному бізнесі, зокрема, не входить у плани групи.

Реклама:

"Ідея про продаж роздрібного бізнесу вбиває банк. Основне джерело залучення гривневих ресурсів - роздрібний ринок, і ми цілком успішно залучаємо ресурси через нашу мережу", - додав він.

Щодо підтримки материнського банку Тимонькін підкреслив, що наразі "Укрсоцбанк" є самодостатньою структурою, повертає залучені кредити і не залучає нові.

Як повідомлялося, нещодавно глава бізнесу групи UniCredit в Центральній і Східній Європі Джанні Франко Папа спростував чутки про відхід однієї з найбільших банківських груп із України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: