У Попова відхрещуються від придбання шести автівок Mitsubishі

Четвер, 28 лютого 2013, 16:33

Інформація про придбання авто для Управління держслужби хорони при в Києві за кошти столичного бюджету не відповідає дійсності.

Про це йдеться у повідомленні КМДА.

Як зазначається, інформація, розповсюджена у ЗМІ, про придбання автомобілів для управління держслужби охорони при ГУ МВС України в м. Києві за кошти столичного бюджету не відповідає дійсності.

Згідно із повідомленням департаменту фінансів КМДА, рішенням КМДА від 08 лютого 2013 року "Про бюджет міста Києва на 2013 рік" капітальні трансферти органам держуправління інших рівнів (на придбання транспортних засобів) не передбачені.

Реклама:

Як зазначає прес-служба, держслужба охорони та її територіальні підрозділи входять до сфери управління МВС та утримуються, як і всі центральні органи виконавчої влади, за рахунок коштів держбюджету.

"За рахунок місцевих бюджетів вказані органи можуть отримувати кошти у випадках, передбачених статтею 85 Бюджетного кодексу, та на підставі рішень відповідних місцевих рад. Кошти бюджету Києва можуть використовуватися виключно на підставі рішень КМДА", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, на сайті "Наші гроші", з'явилася інформація про те, що управління державної служби охорони при ГУ МВС України в м. Києві за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Ніко-Україна" на придбання шести автівок Mitsubishi загальною вартістю 1,29 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!