"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Попов виділив більше мільйона на Mitsubishi для охоронців

Четвер, 28 лютого 2013, 09:23

Управління державної служби охорони при ГУ МВС України в м. Києві за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Ніко-Україна" на придбання шести автівок Mitsubishi загальною вартістю 1,29 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Із цих автівок п’ять – марки Mitsubishi ASX 1.6 MT Invite по 192 тис гривень за штуку і ще один Mitsubishi Outlander 2.4 CVT за 335 тис гривень.

Останній має бути укомплектований наступним чином: шкіряний салон, електрорегульовані зовнішні дзеркала з підігрівом і дистанційним складуванням, обігрів лобового скла в зоні щіток, рейлінги на даху, датчики світла і дощу, ксенонові фари з супершироким кутом освітлення та автокоректором, омивачі фар, повністю автоматичний двозонний клімат контроль, бортовий комп’ютер з кольоровим дисплеєм, система Bluetooth з кнопками керування на кермі, круїз-контроль та ін.

Реклама:

Автівки придбано за кошти бюджету Києва.

Нагадаємо, раніше цього місяця Департамент Державної служби охорони вже замовив коштом місцевого бюджету два Mitsubishi Pajero Wagon 3.2 AT Ultimate по 425 тис грн/шт. Доставити їх також мають у Київ.

Регіональні підрозділи УДСО почали масово купувати автомобілі Mitsubishi в листопаді 2012 року.

З того часу з "Ніко-Україна" було укладено угоди на 11,90 млн гривень. Придбані столичними держохоронцями автівки стали найдорожчими у порівнянні з тими, що раніше дозволили собі регіональні філії ДСО.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: