Прокат авто з водієм - ефективне рішення для корпоративних клієнтів! ®

Вівторок, 26 лютого 2013, 10:00

Автомобільне забезпечення компанії на сьогоднішній день одне з головних першочергових питань кожного керівника. Успішність бізнесу залежить від того, як оперативно і якісно працює механізм доставки вантажу, ділової документації, керівників, співробітників або партнерів по бізнесу.

 

Автомобілі - це найважливіші важелі в роботі, практично кожної організації. Дозволити мати власний автопарк, та ще й зі штатом професійних водіїв та механіків можуть далеко не всі компанії. Витрати на утримання і обслуговування автопарку часом занадто не підйомні для не тільки початківця, але й усталеного бізнесу. Що ж робити, коли без транспорту не обійтися?

У даній ситуації, рекомендуємо, звернутися в прокатну компанію SIXT Україна. Це провідна автопрокатна компанія на ринку України, з власним автопарком і великим вибором авто. SIXT Україна пропонує своїм клієнтам такі послуги як, прокат авто, прокат авто з водієм, прокат авто за кордоном, лізинг, сервісна підтримка на дорозі - асістанс.

Послуга прокат авто з водієм є популярною серед корпоративних клієнтів компанії SIXT Україна. Активно користуються цією послугою банки, страхові компанії, готелі, металургійний комбінат, фармкомпанії, малий та середній бізнес. Навіть деякі автомобільні компанії також користуються цією послугою. Вигідні пропозиції та умови оренди дозволяють узяти автомобілі в прокат для Вашого бізнесу, тим самим забезпечити розвиток фірми і отримати нові можливості.

Реклама:

Скористайтеся прокатом авто з водієм для зустрічей своїх бізнес партнерів в аеропорту, на вокзалі або для переміщення по місту. Кваліфіковані водія компанії SIXT Україна нададуть чудовий сервіс в дусі європейських стандартів. Ви ставите завдання - ми їх вирішуємо!

Компанія SIXT Україна вводить на ринок прокату постійні інновації та гарантує свободу мобільності. Ми утримуємо лідерство завдяки якісному наданню послуг і виконанню всіх домовленостей з нашими клієнтами.

Дізнатися більше про прокат автомобілів з водієм для корпоративних клієнтів Ви можете, відвідавши сайт sixt.ua або зателефонувавши за тел.: +38 (044) 383-000-6.

SIXT Україна представлена в соціальних мережах:
facebook.com/sixt.ukraine
facebook.com/OptimaLeasingSixtUkraine
facebook.com/STO.DAKAR
twitter.com/SIXT_Rent_a_car
vk.com/sixt_ukraine

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!