Суд порушив справу про банкрутство Луганського трубного заводу

П'ятниця, 22 лютого 2013, 17:59

Луганський госпсуд ухвалив рiшення про порушення провадження у справi про банкрутство ПАТ "Луганський трубний завод".

Про це повідомляється в матерiалах суду, передає "Інтерфакс-Україна".

Як зазначається, рiшення ухвалено 17 сiчня 2013 року. Розпорядником майна призначено арбiтражного керуючого Олександра Бондарчука (Днiпропетровськ).

Як повiдомлялося, ЛТЗ не випускає продукцiї з жовтня 2012 року.

Реклама:

Нагадаємо, група "Метiнвест" у липнi 2012 року оголосила про реалiзацiю опцiону на викуп решти 50% у гiрничо-металургiйному бiзнесi групи "Iндустрiал", у результатi чого компанiя разом iз групою iнвесторiв консолiдувала понад 50% акцiй "Запорiжсталi".

Пiсля двох етапiв угоди "Метiнвест" разом iз групою iнвесторiв став власником 50,0032% акцiй комбiнату "Запорiжсталь" (зокрема у "Метiнвесту" - 49,032%, групи iнвесторiв - 1%), а також акцiй, що ранiше належали групi "Iндустрiал" у низцi iнших гiрничо-металургiйних пiдприємств.

До угоди увiйшла низка пiдприємств, найбiльшi з яких - сам комбiнат "Запорiжсталь", а також "Запорiжкокс", ЛТЗ, Запорiзький залiзорудний комбiнат, "Запорiжвогнетрив" та iншi.

Пiдприємство завершило рiк iз чистим збитком розмiром 38,296 млн гривень, тодi як за пiдсумками 2010 року цей показник становив 25,481 млн гривень.

"Метінвест холдніг" є керуючою компанією Групи "Метінвест".

Акціонерами Групи "Метінвесту" є Група СКМ (71,25% акцій), що належить українському олігарху Рінату Ахметову, Група компаній СМАРТ (23,75% акцій), засновник Вадим Новинський і компанія Clarendale Limited (5%), бенефіціар Володимир Бойко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!