"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 19 лютого 2013, 21:00

Через дії уряду в Україні можуть подорожчати продукти

Уряд готує проект постанови про звільнення від держрегулювання цілого ряду продуктів, серед яких м'ясо, яйця і соняшникова олія. Про це йдеться у проекті постанови уряду, який розроблено Мінекономрозвитку.

Зміни пропонується внести в чинні постанови Кабміну №1548 від 25 грудня 1996 року та №1222 від 17 жовтня 2007 року.

Арбузов збирається витратити мільярди на 160 нових проектів

Реклама:

Держпрограма розвитку внутрішнього виробництва передбачає реалізацію приблизно 160 інвестиційно-інноваційних проектів на мільярди гривень. Про це заявив перший віце-прем'єр.

За його словами, нова редакція плану заходів щодо розвитку і реалізації експортного потенціалу України і розширення зовнішніх ринків збуту до 2015 року передбачає цілий комплекс заходів, спрямованих на подолання негативного сальдо у зовнішній торгівлі.

Азаров вирішив продати держпакети 6 обленерго

Уряд прийняв розпорядження "Про приватизацію об’єктів паливно-енергетичного комплексу". Розпорядження дає змогу прийняти рішення про приватизацію 6 об’єктів паливно-енергетичного комплексую

"Це стосується держпакетів акцій ПАТ "Хмельницькобленерго", ПАТ "Миколаївобленерго", ВАТ "Тернопільобленерго", ВАТ "Запоріжжяобленерго", АК "Харківобленерго", ПАТ "Черкасиобленерго". Рішення уряду дозволить приватизувати держпакети акцій цих підприємств на конкурентних засадах та забезпечити надходження грошових коштів до держбюджету", - сказано у повідомленні.

Активи сина Януковича оцінили майже в 2 мільярди

Сумарні активи холдингу МАКО, очолюваного Олександром Януковичем, становлять 1,7 млрд гривень. Про це повідомила прес-служба компанії після аудиторської перевірки PricewaterhouseCoopers. Компанія відзначає, що вперше розкрила фінансові результати своєї діяльності за 2010-2011 роки.

Посадовців Мінфіну зловили на незаконному продажі золота

Прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження стосовно посадовців Мінфіну та Держсховища дорогоцінних металів, які упродовж 2008-2010 років незаконно продавали дорогоцінні метали за заниженими цінами.

За даними відомства, посадовець департаменту регулювання операцій з дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням Мінфіну упродовж 2008-2010 років самовільно надавав дозволи на реалізацію з держсховища дорогоцінних металів та каміння.

Янукович доручив Азарову прискорити виконання економічних реформ

Президент Віктор Янукович доручив Кабміну прискорити виконання та поліпшити стан реалізації програми економічних реформ на 2010-2014 роки.

Як зазначається, Янукович, зокрема, доручив прем’єр-міністру прискорити внесення на розгляд Верховної ради законопроектів, підготовлених на виконання Нацлану дій на 2012 рік щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки "заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!