У Каськіва кажуть, що не підписували угоду про створення сайту

Вівторок, 19 лютого 2013, 19:07

Держагентство з інвестицій та управління національними проектами не уклало угоду з ТОВ "АМІ" на послуги з створення та підтримки функціонування інтерактивного веб-порталу вартістю 966 тис гривень.

Про це повідомляє джерело в Держагентстві з інвестицій.

Як зазначається у повідомленні, держзакупівля не відбулась, оскільки компанія-розробник не встигла виконати великий обсяг робіт, а отже закупівля у 2012 році не була проведена.

"Відповідно до бюджетної програми на 2013 рік передбачено кошти на "інформаційне забезпечення національних проектів, в тому числі на створення та підтримку функціонування інтерактивного веб-порталу". Тобто, таку закупівлю планується здійснити у 2013 році", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

У агентстві пояснили, що інтернет сайт для Держінвестпроекту є важливим інструментом комунікації - тому ми з усією серйозністю ставимося до того, щоб цього року отримати продукт найвищої якості.

Як повідомлялося, Держагентство з інвестицій та управління національними проектами 29 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "АМІ" на послуги з створення та підтримки функціонування інтерактивного веб-порталу вартістю 966 тис гривень. 

Нагадаємо, що у Державного агентства уже є два сайти – власний офіційний сайт та інвестиційний портал "InvestUkraine". У технічній документації нового сайту сказано, що він повинен "координувати роботу всіх онлайн-активів поєднавши їх навколо завдань та місії".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!