Гроші на боротьбу з безробіттям "осіли" в кишенях службовців

Вівторок, 19 лютого 2013, 17:17

Під час проведення перевірок Головним управлінням захисту прав і свобод громадян та інтересів держави виявлено порушення закону, якими завдано державі збитків на загальну суму 173, 5 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Як зазначається у повідомленні, відповідні відомості за п'ятьма кримінальними провадженнями, щодо цих правопорушень, внесено до ЄРДР.

Зокрема, проведено перевірку щодо використання Державним центром зайнятості державних коштів, виділених на боротьбу із безробіттям.

Реклама:

"За результатами перевірки виявлено факти закупівель упродовж 2009-2011 років в окремих суб'єктів господарювання міста Києва за процедурою закупівлі в одного учасника поліграфічної продукції та програмно-апаратних комплексів за цінами, що перевищують ринкові на 110 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

При цьому службові особи Державного центру зайнятості та комерційних структур до реалізації своїх злочинних намірів залучили підприємства із ознаками фіктивності та вдалися до підроблення офіційних документів і їх використання.

Відомості про вказані кримінальні правопорушення за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!