"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Росія повернула українській компанії 40 тонн м'яса через бактерії

Понеділок, 18 лютого 2013, 20:43

Россільгоспнагляд прийняв рішення повернути 40 тонн м'яса птиці українському виробникові ТОВ "Комплекс Агромарс" у зв'язку з порушенням ветеринарних вимог.

Про це йдеться в повідомленні Россільгоспнагляду, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, в партії м'яса були перевищені допустимі норми безпеки, що стосуються кількості мікроорганізмів і бактерій.

"Перевищення допустимої норми мікроорганізмів свідчить про порушення санітарних правил і технологічного режиму виготовлення, а також строків і температурних режимів зберігання, транспортування та реалізації продукції", - йдеться в повідомленні Россільгоспнагляду.

Реклама:

Як повідомлялося, Россільгоспнагляд у вересні 2012 року вводив режим посиленого лабораторного контролю за показниками безпеки поставок харчової продукції ТОВ "Комплекс "Агромарс" з причини виявлення сальмонели в партії м'яса птиці. За даними компанії, в жовтні того ж року цей режим був знятий.

"Комплекс Агромарс" (ТМ "Гаврилівські курчата") є вертикально інтегрованою холдинговою компанією, діяльність якої охоплює всі етапи виробництва від вирощування зернових культур, виготовлення комбікормів, вирощування племінної та бройлерної птиці, до переробки м'яса та його реалізації через власну франчайзингову мережу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!