"Укрспецекспорт" підписав угоду з Пакистаном на десятки мільйонів

Понеділок, 18 лютого 2013, 13:49

Днями ДК "Укрспецекспорт" підписано контракт з представниками Пакистану на виготовлення і поставку до цієї країни 110 силових установок для танків.

Про це йдеться у повідомленні відомства.

"Контракт розрахований на 4 роки і буде виконуватися на потужностях ДП "Завод имені Малишева". Його вартість перевищує 50 млн доларів", - заявив в. о. заступника гендиректора компанії Вадим Кожевніков у ході виставки IDEX-2013, що відбувається в Абу-Дабі (ОАЕ).

За його словами, силові установки харківського виробництва традиційно використовують у країнах, де виготовляють сучасні бойові танки.

Реклама:

Кожевніков висловив сподівання на укладання нових угод, оскільки, за його словами, "Укрспецекспорт" проводить переговори з низкою країн Близького Сходу.

На його думку, Україна здатна на рівних конкурувати з провідними світовими виробниками танкових двигунів, зокрема з Німеччиною.

Як повідомлялося, Судан може придбати п'ять українських літаків Ан-148/158 і Ан-74 виробництва ДП "Антонов" на суму більше 100 млн доларів.

Нагадаємо, в Казахстані за підозрою в дачі великого хабара (200 тисяч доларів) затримано двох високопоставлених співробітників "Укрспецекспорту".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!