Присяжнюк похвалився зростанням товарообігу з Угорщиною

П'ятниця, 15 лютого 2013, 10:41

У 2012 році товарообіг сільськогосподарської продукції між Україною та Угорщиною порівняно з 2011 збільшився на 25% та становив 246, 3 млн доларів.

Про це заявив міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк під час зустріч із міністром регіонального розвитку Угорщини доктором Шандором Фазекашем, повідомляє прес-служба.

Як зазначається,  у ході зустрічі були обговорені питання двосторонньої співпраці в рамках діяльності Спільної міжурядової українсько-угорської комісії з питань економічного співробітництва.

"Сторони висловили зацікавленість у співробітництві за напрямком обміну насіннєвим матеріалом і створення спільних гібридів і сортів сільгоспкультур, а також обміну їх насіннєвим матеріалом", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Також у ході зустрічі були визначені такі перспективні напрямки співробітництва між Україною та Угорщиною, як експорт/імпорт племінних (генетичних) ресурсів ВРХ молочно-м’ясної та м’ясної породи, овець, коней, а також продукції птахівництва.

"У 2012 році товарообіг сільськогосподарської продукції між Україною та Угорщиною порівняно з 2011 збільшився на 25% та становив 246, 3 млн доларів, а сума експорту українських товарів збільшилася на 16% та становила 61,4 млн доларів", - йдеться у повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!