Виконавча служба замовила комп’ютерів на 15 мільйонів

П'ятниця, 15 лютого 2013, 09:27

Державна виконавча служба за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ фірма "ВалТек" на придбання комп’ютерної техніки на 15,2 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається у повідомленні, придбано понад 2 тис комп’ютерів по 7,116  тис гривень за комплект, в який входить процесор, монітор 18,5″, клавіатура, миша, антивірусне забезпечення. Також придбано 78 лазерних принтерів НР формату А4 по 2,088  тис гривень та понад 600 картриджів CE278A по 642 гривень.

"В тендері також намагалось взяти участь ТОВ "Навігатор", яке пропонувало техніку за 12,89 млн гривень. Однак дешевша на 2,3 млн гривень заявка була відхилена через відсутність довідок з МВС, а також авторизаційних листів  від виробників обладнання і програмного  забезпечення", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Це другий тендер Держвиконавчої служби, який наприкінці грудня виграла фірма "ВалТек". Тоді компанія отримала підряд на поставку картриджів на 7,79 млн гривень через те, що дешевша заявка "Інлайн Груп Захід" була відхилена через формальні претензії до оформлення заявки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!