ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 13 лютого 2013, 21:00

Bank of Cyprus продає свою українську "дочку" - ЗМІ

Bank of Cyprus має намір продати 100% акцій свого дочірнього банку в Україні та планує отримати за нього 110 млн євро.

Україна і Туркменістан підписали документ про відновлення поставок газу

Меморандум, підписаний в Ашхабаді "Нафтогазом" і ГК "Туркменгаз", передбачає відновлення поставок газу в Україну та країни Європи.

Реклама:

"Був підписаний меморандум між компаніями НАК "Нафтогаз України" і "Туркменгазом" щодо розширення співпраці в нафтогазовій сфері, а саме: це і відновлення постачань газу в нашу країну і країни Європи, і розвідка родовищ на території Туркменістану", - сказав Ставицький.

Влада обіцяє тричі підвищувати пенсії у 2013 році

У Пенсійного фонду на 2013 рік передбачено кошти для підвищення пенсій з 1 січня, 1 березня та 1 грудня.

Як зазначається, 11 лютого 2013 року Урядом прийнято постанову "Про бюджет Пенсійного фонду на 2013 рік", якою затверджено пенсійний кошторис на поточний рік.

Азаров готує українцям нестандартні заходи

В конкретній ситуації Україна вимагає не тільки типових, а й нестандартних рішень.

"Треба сказати, що у нас відбувся з МВФ значний прогрес щодо взаємного розуміння того, що в конкретній ситуації Україна вимагає не тільки типових, а й нестандартних рішень", - зазначив прем'єр.

За його словами, уряд розробляє рішення, що забезпечать скорочення дефіциту бюджету, та дефіциту рахунку поточних операцій, збільшення валютних резервів, а також збереження і створення робочих місць.

ЄС і США створять найбільшу в світі зону вільної торгівлі

Брюссель і Вашингтон почнуть переговори щодо створення трансатлантичної зони вільної торгівлі, яка стане найбільшою в світі. Про це заявив президент Європейської Комісії Жозе Мануель Баррозу.

За його словами, в даний час сторони проводять внутрішні процедури з тим, щоб найближчим часом, вже в цьому році, такі переговори розпочалися.

Арбузов буде лобіювати нові пільги для ІТ-бізнесу

Азаров доручив Арбузову зайнятися питанням проходження законопроекту щодо особливостей оподаткування суб'єктів індустрії програмної продукції.

Він нагадав, що у Верховній раді зареєстровано новий законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу щодо особливостей оподаткування суб'єктів індустрії програмної продукції".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: