Як змусити гроші працювати на вас ®

Середа, 13 лютого 2013, 09:15

Прикро, але 25% населення нашої держави декларувати взагалі нема чого, адже ці люди перебувають за межею бідності. Рівень їхніх доходів менше, ніж розмір офіційного прожиткового мінімуму. Наскільки правдива ця картина, достеменно дізнатися навряд чи можливо, оскільки за різними оцінками майже 40% вітчизняної економіки перебуває у тіні. Це свідчить про те, що десятки мільярдів доларів щороку йдуть на виплату заробітної платні тіньовикам. Зрозуміло, що жодні побічні прибутки та зарплатню у конвертах ніхто декларувати не буде. Тому й невідомо, скільки українців насправді бідні, а скільки "псевдобідні" згідно з офіційними даними.

 

Нерідко, громадяни чимдуж тримаються за офіційне місце роботи тільки тому, щоби не переривати трудовий стаж. Водночас вони забувають про те, що їхня зарплатня у конвертах ніяк не вплине, а отже і не збільшить розмір майбутньої пенсії.

Натомість є варіанти, коли можна самотужки забезпечити собі додаткові фінансові надходження, які стануть в нагоді як сьогодні, так і на схилі років. Задля цього треба вже зараз "правильно" інвестувати певну суму коштів, аби вони почали накопичуватися, працювати і приносити прибуток.

Варіантів для інвестування сьогодні існує чимало. Втім,таких, які б могли не тільки забезпечити надійне збереження ваших грошей, але й перетворити ваші інвестиції на стабільне фінансове джерело, можна перерахувати по пальцях. Лідером серед них є ПАММ – інвестування.

Реклама:

В розрізі нашої теми інвестування в ПАММ – рахунки валютного ринку Фоекс – це оптимальне рішення для тих, хто шукає додаткове місце роботи, не бажаючи втрачати офіційне. Пасивний заробіток, як ще називають ПАММ – інвестування, також ідеально підійде для вкрай зайнятих людей, які замислюються над способом збільшення своїх капіталів, але не мають часу для того, аби самостійно це робити.

Таким загальнодоступним та зручним ПАММ – інвестування стало завдяки довірчому управлінню, на якому воно базується. Інвестор, які б цілі він не переслідував, довіряє свої кошти професійним трейдерам, приєднуючись до їхніх ПАММ – рахунків. А трейдер (він же управляючий ПАММ – рахунком) торгує сукупним капіталом (власним та інвесторським) на Форексі, заробляючи прибуток.

Інвестування в ПАММ – рахунки, такої компанії як Forex Trend, має такі козирні карти, які неможливо перебити жодною іншою. По – перше, це відсутність необхідності особисто брати участь у торгах. По – друге, швидкі темпи отримання доходу. По – третє, це надвисокі розмірі прибутку (до 90% річних і більше). По – четверте, незалежність від зовнішніх економічних факторів та необмежені перспективи на майбутнє. Знімати прибутки в кінці кожного торгового періоду чи накопичувати кошти з урахування реінвестування – справа кожного. Спільною же для усіх є можливість забезпечити собі гідний рівень життя та стати фінансово незалежним якщо не від держави, то принаймні від свого роботодавця.

За матеріалами http://investbag.com/

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!