Корпоративні клієнти розсмакували позитивні якості прокатних авто! ®

Вівторок, 12 лютого 2013, 09:45
 

Авто - це найнадійніший наш помічник у повсякденній метушні. Не тільки для особистого користування, але і для бізнесу. Якщо бізнес розвивається стрімко, то він вимагає більш оперативного управління.

За останні роки кількість корпоративних клієнтів, які користуються послугами прокатних авто зростає дуже стрімко. Деякі прокатні компанії навіть спеціально готують автопарки під послуги бізнесу або готують спеціальні пропозиції.

Орендувати автомобіль вельми просто і економічно навіть вигідніше, ніж утримувати власний автомобіль, або наприклад, цілий автопарк. Припустимо, Ви керівник великої організації, справи фірми стрімко йдуть вгору, але раптово автопарк компанії не встигає за таким ритмом роботи. Вихід - взяти автомобілі напрокат. В залежності від структури діяльності та напрямки компанії, потреби в автомобілях, зрозуміло, різні. Наприклад, Ви тільки відкрили свою фірму і постійний автомобіль в компанії Вам не потрібен. Але відрядження і різні виїзди на зустрічі з клієнтами складно здійснити без транспортного засобу. Погодьтеся, приїхати на громадському транспорті в пом'ятому вигляді, не зовсім прийнятно для ділової людини. Ваші великі бізнес контракти залежать не тільки від успішного проведення зустрічі, але й, на сьогодні, значущим є й той факт, на якому рівні знаходиться Ваша фірма і її престиж залежить від мобілізації всіх Ваших співробітників. Прокат автомобіля вирішує ваші запитання, будь то зустріч клієнтів або партнерів в аеропорту або просто навіть організація відряджень своїх співробітників у будь-якому куточку України. Володіючи власним автопарком, Ви зможете забезпечити своїх співробітників службовими автомобілями, що в свою чергу підвищить їх можливості для успішного досягнення завдань компанії.

Довгостроковий прокат авто відмінно підійде для тих, хто ще не в змозі мати свій автомобіль, або декілька авто в своєму автопарку. Також ви можете скористатися і прокатом авто від одного дня і більше. Своєчасно проводити всі свої зустрічі і встигати більше, ніж запланували, це дійсно одна з переваг автомобільного пересування.

Компанія SIXT Україна не тільки зможе сформувати Ваш власний автопарк, але і в змозі здійснювати технічний сервіс ваших автомобілів, а також робити підміну авто, в разі їх неполадок. SIXT надає свої послуги по всій території України, тому в будь-якій точці країни ви можете отримати якісний сервіс та тех. підтримку для авто. Компанія відкрита для співпраці і готова розглянути індивідуальні умови роботи.

Більш детальну інформацію щодо послуг компанії Ви можете дізнатися, відвідавши сайт sixt.ua.

SIXT Україна представлена ​​в соціальних мережах:
facebook.com / sixt.ukraine
facebook.com / OptimaLeasingSixtUkraine
facebook.com / STO.DAKAR
twitter.com / SIXT_Rent_a_car
vk.com / sixt_ukraine

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!