Попов дав "регіоналу" 22 мільйони на покращення "Жулян"

Понеділок, 11 лютого 2013, 19:50

Комунальне підприємство міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) уклав угоду з ТОВ "Будівельна компанія "Міськжитлобуд" на додаткові роботи з реконструкції інженерних мереж.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 22,06 млн гривень.

Перший підряд на цю реконструкцію "Міськжитлобуд" отримав ще в липні 2011 року. Роботи тоді оцінили в 51,63 млн гривень і завершити їх повинні були в жовтні того ж року.

Реклама:

Тепер необхідність збільшити кошторис в півтора рази аргументують необхідністю "додаткових будівельних робіт, не включених у початковий проект, але які стали через непередбачувані обставини необхідними для виконання проекту".

Про які саме роботи йдеться і які непередбачувані обставини спричинили цю необхідність, – не повідомляється.

Тепер реконструкцію мають завершити до кінця 2013 року. Роботи фінансують з київського міськбюджету.

Кінцевими власниками "Міськжитлобуд" є кіпрські офшори "Деванда менеджмент лімітед", "Фонтіс лімітед" та низка фірм, які контролюються компанією з управління активами "Акерс інвест" депутата від Партії регіонів Василя Хмельницького.

Нагадаємо, у лютому 2011 року Київрада віддала майновий комплекс аеропорту в Жулянах в оренду на 49 років ТОВ "Майстер-авіа", яка на той час належала Василю Хмельницькому через компанію "Акцент-інвест" (раніше називалася "Київ Інвестмент Груп").

Згодом стало відомо, що вже після передачі аеропорту в оренду половина статутного капіталу "Майстер-авіа" отримала єнакіївська фірма "Фріланс-транс" з групи депутата від ПР Юрія Іванющенка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!