"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Податківці хочуть готувати міліціонерів для країн СНД

Понеділок, 11 лютого 2013, 15:02

Університет ДПС може набути статусу базового закладу для підготовки та перепідготовки співробітників органів податкових (фінансових) розслідувань країн СНД.

Про це заявив перший заступник голови Державної податкової служби - начальник податкової міліції Андрій Головач, йдеться у повідомленні відомства.

"Одним із підсумків 2012 року є значне покращення міжнародної співпраці податкової міліції України, - зауважив Головач. – Наша країна очолила координаційну раду керівників органів податкових (фінансових) розслідувань країн СНД, що є підтвердженням визнання авторитету української податкової міліції серед іноземних колег".

За словами Головача, питання створення відповідного навчального закладу на базі національного університету ДПС України буде розглянуте під час наради, яка запланована 14-15 лютого 2013 року.

Реклама:

Як повідомлялося, 24 грудня президент Віктор Янукович реорганізував податкову та митницю в Міністерство доходів і зборів.

Головою нового відомства став Олександр Клименко.

Нагадаємо, за даними прес-служби уряду, в результаті об’єднання податкової та митної служб, на базі яких створено Міністерство доходів та зборів, кількість працівників органів, які реорганізуються, скоротиться на 5,8 тисячі.

Кількість скорочень становить 8,2%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: