ЄС пропонує кращий інструментарій для економіки України - посол

Понеділок, 11 лютого 2013, 14:49

Євросоюз нині пропонує кращий інструментарій для поліпшення української економіки, ніж Митний союз.

Про це заявив під час національного експертного форуму "Україна-2013. Прогноз" у Києві посол ЄС в Україні Ян Томбінські, передає "Укрінформ".

"Ми не заперечуємо ні проти Росії, ні проти Митного союзу. Чим прозорішою буде економіка, чим конкурентоспроможнішою вона буде, тим краще буде для всіх. І ми готові допомогти в цьому плані. Це було б на благо і Росії, і Україні, і європейським країнам.

Незважаючи на всю критику, яку я сьогодні почув на форумі, я думаю, що саме для досягнення ось цих цілей Євросоюз пропонує кращий інструментарій", - підкреслив посол ЄС.

Реклама:

За словами Томбінські, сьогодні треба подивитися, як краще модернізувати Україну. При цьому посол підкреслив: ті методи, які Україні пропонує ЄС, є кращими, ніж ті, що країна використала за всі роки незалежності.

"Я думаю, що інструментарій Євросоюзу, ось цей набір інструментів, який зможе використати Україна, він буде кориснішим для України, ніж те, що вона використала за минулі двадцять років. І давайте думати у перспективі наступних 20 років і про використання українського потенціалу", - додав посол ЄС.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: