Уряд Азарова не впорався зі своїм завданням - Тарута

Понеділок, 11 лютого 2013, 10:23

Сьогоднішня ситуація на ринку металургії багато в чому залежить від економіки, але зараз ми бачимо загострення у фінансово-економічній ситуації України.

Про це в інтерв'ю "Українській правді" розповів керівник корпорації "Індустріальний Союз Донбасу", Сергій Тарута.

"Я вважаю, що минулий уряд не впорався зі своїм завданням швидкого реагування на ті виклики, які відбуваються у світовій економіці і в українській металургії", - зазначив керівник ІСД.

Реклама:

Відповідаючи на запитання журналіста, про те, який саме уряд не впорався зі своїм завданням, Тарута відзначив: "Ну минулий уряд Азарова. І мені хотілося б, щоб новий уряд і металурги розробили спільну програму антикризових заходів, які на сьогодні так необхідні".

За його словами, сьогодні з одного боку повинні консолідуватися бізнес металурги, а з іншого боку уряд, для того щоб виробити ті заходи, які допоможуть в якійсь мірі стабілізувати ситуацію і забезпечити збереження робочих місць.

"Це завдання дуже важливе, від нього залежатиме, чи будуть вони працювати чи ні. Ось ми на тому ж Алчевську можемо працювати практично в два рази більше, але ми цього не робимо сьогодні, тому що ми один на один і держава нам не допомагає", - підсумував Тарута.

Фото: УП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: