Королевська займеться зарплатами віце-прем'єрів, а інші - бюджетами

Середа, 9 січня 2013, 11:41

Прем’єр-міністр доручив Арбузову, Колобову та Клименку нормалізувати систему розрахунків місцевих бюджетів.

Про це заявив Микола Азаров під час засідання Кабміну.

"Першому віце-прем’єр-міністру Арбузову разом з міністром фінансів Колобовим і міністром доходів і зборів Клименком доручаю до 1 лютого нормалізувати систему розрахунків місцевих бюджетів. З тим, щоб із самого початку року не допустити збоїв у фінансуванні витрат місцевих громад", - сказав Азаров.

Він також доручив першому віце-прем’єр-міністру Арбузову разом з міністром соцполітики Королевською терміново розглянути бюджети соціальних фондів та забезпечити прийняття обґрунтованих фінансових документів.

Реклама:

"Головне завдання цих бюджетів - безумовно в повному обсязі здійснювати вчасну виплату лікарняних та інших передбачених законодавством виплат. Щодо кожного випадку затримки виплат вимагаю предметно розбиратися, вживати заходів і доповідати уряду", - підсумував Азаров.

Як можна побачити на фото, яке опублікував на своїй сторінці у facebook журналіст Мустафа Найем, Королевська також займеться визначенням заробітної плати віце-прем'єр міністрів.

Як повідомлялося, нещодавно прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Королевській запровадити щотижневий моніторинг виплати зарплати і соціальних допомог.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!