Азаров вирішив розібратися зі скаргою профспілки "ArcelorMittal"

Четвер, 3 січня 2013, 19:04

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив ФДМ спільно з міністерствами розібратися зі скаргою профспілкової організації ГМК "ArcelorMittal Кривий Ріг".

Про це повідомив голова ЦК Профспілки металургів і гірників Володимир Казаченко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Раніше профком "ArcelorMittal" написав відкритий лист керівництву. Цей лист ми направили в ФПУ, яка направила лист в уряд. Після цього Микола Азаров дав коротке доручення ФДМ, Мінекономіки, іншим міністерствам і відомствам розглянути лист, а ФДМ - узагальнити і представити в уряд", - сказав Казаченко.

Нагадаємо, профспілкова організація "ArcelorMittal Кривий Ріг" у відкритому листі до президента, прем'єр-міністра, спікера парламенту, голови ФДМ, генпрокурору, голови Дніпропетровської облдержадміністрації, мера Кривого Рогу, голів ФПУ і ПМГУ висловила прохання допомогти у протидії політиці власника підприємства.

Реклама:

"ArcelorMittal Кривий Ріг" - найбільший виробник сталевого прокату в Україні. Спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки.

ArcelorMittal володіє в Україні найбільшим гірничо-металургійним комбінатом "ArcelorMittal Кривий Ріг".

Корпорація Mittal Steel придбала 93,02% акцій ВАТ "Криворіжсталь" на відкритому конкурсі 24 жовтня 2005 року за 24,2 млрд гривень при стартовій ціні 10 млрд гривень, після чого меткомбінат був перейменований в "Mittal Steel Кривий Ріг", пізніше - в "ArcelorMittal Кривий Ріг".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!