Директора харківського стадіону "пішли" за власним бажанням?

Четвер, 3 січня 2013, 15:44

Директор харківського спортивного комплексу "Металіст" В'ячеслав Шевченко написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Про це повідомляє "УНІАН" з посиланням на джерело в ФК "Металіст".

За словами співрозмовника агентства, після телефонної розмови з представником місцевої влади 2 січня Шевченко раптово подав заяву "за власним бажанням".

Зв'язатися з самим Шевченком не вдалося, телефони в приймальні директора не відповідають.

Реклама:

У той же час заступник начальника Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської обладміністрації Сергій Христоєв повідомив, що управління "не має претензій до роботи керівника стадіону "Металіст".

"Офіційних документів (заяви) від Шевченка не надходило" і зустрічей з ним напередодні "ніхто не проводив", сказав чиновник. При цьому Христоєв зазначив, що "звільнити директора ОСК "Металіст" можна тільки на підставі рішення сесії обласної ради".

Як відомо, 19 грудня 2012 депутати Харківської міськради звернулися до голови облради Сергія Чернова з проханням передати ОСК "Металіст" у комунальну власність міста Харкова.

У 2007 році, на період реконструкції та підготовки до Євро-2012, ОСК "Металіст" був переданий містом в управління Харківської обласної ради.

20 грудня екс-президент ФК "Металіст" Олександр Ярославський заявив, що може припинити фінансування клубу у зв'язку із заявами мера Харкова Геннадія Кернеса про те, що стадіон повинен бути повернений у комунальну власність Харкова.

24 грудня Ярославський склав з себе повноваження президента ФК "Металіст" і заявив, що передав зобов'язання по його фінансуванню іншому інвестору.

У цей же день сайт футбольного клубу повідомив про досягнення домовленості з групою компаній "ГазУкраїна", головним бенефіціаром якої є Сергій Курченко, щодо придбання ФК "Металіст" у Ярославського.

Пізніше Курченко заявив, що тренерський штаб і адміністратори команди будуть продовжувати співробітництво у відповідності з контрактами. Курченко також заявив про намір найближчим часом викупити у місцевої влади стадіон.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: