Попов разом з Мінфіном шукатимуть додаткові гроші для Києва

Вівторок, 29 січня 2013, 16:36

Варіанти коригування держбюджету щодо надання додаткових ресурсів Києву будуть відпрацьовані робочою групою, що складається із представників КМДА та Міністерства фінансів.

Про це в ефірі програми ТРК "Київ" заявив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, йдеться у повідомленні адміністрації.

"Процес проведення консультацій із урядом іде конструктивно. Найближчим часом ми узгодимо обсяг збільшення бюджетних асигнувань, які спрямуємо на вирішення соціальних питань і розвиток міста, його транспортної інфраструктури, реалізацію програми "Доступне житло", зведення об’єктів капітального будівництва", - сказав Попов.

За його словами, між Міністерством фінансів та КМДА планується підписати меморандум.

Реклама:

Як сказано у повідомленні, планується узгодити і внести до Верховної ради проект закону "Про внесення змін до Бюджетного кодексу", згідно із яким до бюджету столиці надалі буде зараховуватися вся сума - 100% надходжень - від податку на доходи фізосіб.

Нагадаємо, бюджет столиці на 2013 рік ще не прийнято.

Як повідомлялося, нещодавно прем’єр-міністр Микола Азаров пообіцяв Попову відновити бюджетну справедливість щодо Києва за підсумками І кварталу 2013 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!