"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Рибак каже, що у Януковича працюють на "покращення"

Неділя, 27 січня 2013, 16:30

Голова ВР Володимир Рибак вважає головним завданням влади спрямування бюджетних можливостей на реалізацію пріоритетних реформ і впровадження соціальних ініціатив президента.

Про це він заявив в Донецькій області, передає "УНІАН".

"У 2013 році повинні реалізувати пакет першочергових ініціатив у соціальній та економічній сферах, забезпечити позитивну динаміку економіки і збільшувати можливості держбюджету", - сказав він.

При цьому голова Ради зазначив, що будь-які реформи, в тому числі соціальні, повинні здійснюватися з урахуванням інтересів місцевого самоврядування та регіонального розвитку.

Реклама:

"Головне - в унітарній державі, як Україна, ефективна децентралізація управління і фінансової системи", - заявив Рибак.

Разом з тим, спікер також підкреслив, що "сьогодні три гілки влади працюють в одному напрямку, головному напрямку покращення життя людей".

"Потенційні можливості в Україні є дуже великі, все необхідне, щоб наші люди краще жили. Нам потрібно, щоб на всіх рівнях ми вирішували і усували ті перешкоди, які заважають нам займатися поліпшенням життя людей", - сказав він.

"Зараз більше 500 законів я відправив у комітети Ради. Комітети сформовані, вони розглядають. Тому 4 лютого ми подивимося на їх готовність. Але, на мій погляд, потрібно зараз на перший план винести економічні питання, проблеми зайнятості, в тому числі перших робочих місць. Потрібно розглянути в першу чергу ті закони, які і збережуть робочі місця, і дозволять модернізувати виробництво, і збільшать дохідну частину бюджету. Це головні питання", - заявив Рибак.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: