Азаров вже витратив на лід 600 мільйонів

П'ятниця, 25 січня 2013, 20:17

Україна вже витратила на ліквідацію наслідків зимової негоди понад 600 мільйонів гривень.

Про це прем'єр Микола Азаров заявив, відповідаючи на запитання читачів своєї сторінки Facebook.

"(На цьому тижні) довелося займатися роботою з комунальними службами, оскільки погода цього року неодноразово приносила свої сюрпризи, і якщо говорити об'єктивно, а про це треба знати, то зима цього року почалася значно раніше, ніж у минулому, наприклад", - сказав він.

"А число днів зі значними опадами у вигляді дощу і снігу було приблизно в 2 рази більше, ніж минулої зими", - додав глава уряду.

"Зима ще не закінчилася, а ми вже витратили на ліквідацію наслідків більше, ніж за торішню зиму - понад 600 мільйонів гривень", - заявив Азаров.

"Це все об'єктивні дані, але є й суб'єктивні. І наші люди абсолютно справедливо висувають претензії з приводу зледенілих тротуарів, прибудинкових територій, та інших проблем, пов'язаних з цими аномальними проявами зими", - вважає він.

Реклама:

"І тому ми, розуміючи об'єктивні моменти, тим не менше, вимагаємо від наших комунальних служб забезпечити життєздатність в наших населених пунктах", - сказав прем'єр.

За його словами, уряд вже ухвалив рішення про збільшення фінансування "у зв'язку з наближенням чергового циклону, який торкнеться наших південно-східних областей".

"Повинно бути в достатній кількості посипальних матеріалів, підготовлена ​​техніка, пально-мастильних матеріалів, щоб скрізь були забезпечені роботи з ліквідації наслідків стихії", - пояснив Азаров.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!