Держбанк отримав мільйонний кредит на енергопроекти

Четвер, 24 січня 2013, 15:39

Укрексімбанк і Європейський інвестиційний банк підписали кредитну угоду на суму 100 млн євро, яка передбачає фінансування енергопроектів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Укрексімбанку.

Згідно з повідомленням, за основними умовами угоди субкредити будуть надаватися Укрексімбанком кінцевим позичальникам для реалізації інвестиційних проектів, загальна вартість яких не перевищує 25 млн євро, з обсягом кредиту до 12,5 млн євро на термін до 15 років.

"Кошти позики ЄІБ спрямовуватимуться на розвиток місцевого приватного сектора, соціально-економічної інфраструктури, включаючи транспортну, енергетичну та екологічну інфраструктуру, сфери інформаційних і комунікаційних технологій, а також на пом’якшення наслідків змін клімату та адаптації до них", - зазначає прес-служба.

Реклама:

Серед проектів сталої енергетики та екологічного спрямування у рамках програми можуть кредитуватися проекти відновлюваних джерел енергії (використання енергії сонця, вітру, біомаси, мала гідроенергетика), високоефективної когенерації тепла та електроенергії, транспортування енергії, модернізації систем опалювання будинків, водопостачання та каналізації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: