Держказначейство вже перерахувало гроші в регіони - Королевська

Четвер, 24 січня 2013, 14:21

Держказначейство вже перерахувало в регіони майже 200 млн гривень для другого траншу соціальних виплат.

Про це заявила міністр соцполітики Наталія Королевська, передає прес-служба відомства.

"Відповідно до затвердженого порядку, другий транш у розмірі 197 млн ​​гривень вже перерахований в регіони. До 31 числа всі повинні отримати свої січневі виплати. Ми проконтролюємо, щоб гроші дійшли до кожної людини. Відносно керівників, які допустять затримку, будуть вжиті відповідні заходи", - сказала Королевська.

Вона також зазначила, що відомство побудує механізм, який дозволить контролювати виплати людям державної допомоги на місцях.

Реклама:

"Ми хочемо знати точно, чи доходять кошти людям своєчасно і в повному обсязі. Для цього ми розробляємо механізм, який дозволить нам контролювати ці процеси. Через деякий час ми його представимо. Це дуже важливо, тому що останній приклад з "дитячими" грошима, коли казначейство кошти перерахувало, а люди на місцях їх не отримали, продемонстрував неефективність існуючих підходів ", - сказала вона.

Королевська також запропонувала всім, хто зіткнувся з проблемами, які відносяться до компетенції Мінсоцполітики, обов'язково повідомляти про це в "Урядовий контактний центр" та на сторінку міністерства у Facebook.

Нагадаємо, 23 січня під час засідання уряду, прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що обурений фактами затримки виплат державної допомоги на утримання дiтей.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!