ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 23 січня 2013, 21:00

Азаров каже, що ніякого підвищення тарифів не буде

Прем'єр-міністр Микола Азаров на засіданні Кабміну заявив, що уряд  не готує підвищення тарифів на послуги ЖКГ.

"Хтось це готує підвищення тарифів? Немає таких? Хочу серйозно застерегти всіх від спекуляцій щодо підвищення тарифів для населення. Ми вже 2 роки справляємося, не підвищуючи тарифи", - заявив Азаров.

Виконавча служба наклала арешт на банківські рахунки "АероСвіту"

Реклама:

Фінанси "АероСвіту" на всіх рахунках в українських банках арештовані згідно з постановою управління держвиконавчої служби в Київській області, повідомила прес-служба авіаперевізника.

"Цим рішенням повністю заблоковані платежі, включаючи виплату заробітної плати персоналу авіакомпанії і повернення коштів пасажирам за невикористані квитки. Створена загроза поточної діяльності "АероСвіту", у тому числі здійсненню розрахунків за обслуговування рейсів", - йдеться в повідомленні.

У Азарова схвалили газову угоду з Shell

Кабмін схвалив проект угоди про розділ продукції між британсько-нідерландським концерном Shell і компанією "Надра Юзівська". Згідно з повідомленням, з боку Shell стороною угоди стане її дочірня компанія Shell Exploration and Production Ukraine BV (Нідерланди).

Крім того, уряд також уповноважив міністра енергетики і вугільної промисловості Едуарда Ставицького підписати угоду, дозволивши вносити у разі потреби до проекту документа зміни, які не мають принципового значення.

Дискусії України з МВФ можуть затягнутися - S&P

Аналітики міжнародного рейтингового агентства Standard&Poor's заявили, що дискусії влади України з МВФ про нову стабілізаційну програму можуть затягнутися на кілька місяців.

"Надання нових кредитів з боку МВФ залежить від реалізації ключових структурних реформ... Дискусії з МВФ можуть затягтися на кілька місяців, а укладену угоду буде непросто реалізувати", - відзначають аналітики.

МВФ назвав суму, яку Україна заплатить в 2013 році

Загальна сума погашення платежів, які має здійснити уряд України в 2013 році, становить 3,66 млрд спеціальних прав запозичення, повідомили в представництві МВФ в Україні з посиланням на главу представництва Макса Альєра.

Як зазначається, загальна сума погашень платежів, які має здійснити уряд України в 2013 році, становить 3,66 млрд СПЗ (приблизно 5,63 млрд доларів).

Мінінфраструктури обіцяє не допустити банкрутства "АероСвіту"

Міністр інфраструктури Володимир Козак заявив, що держава не допустить банкрутства "АероСвіту".

"З врегулювання питань стосовно "АероСвіту" створена комісія на чолі з віце-прем'єром Олександром Вілкулом...  До її складу залучені представники правоохоронних органів, ГПУ . Вона визначає законність дій компанії, йде суд, щоб не було банкрутства компанії. Ми робимо все, щоб не допустити такого банкрутства", - заявив міністр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!