"Укртелеком" має намір придбати "Кримтел"

Середа, 23 січня 2013, 20:06

Компанія "Укртелеком" уклала попередню угоду з компанією "Кримтел" про придбання активів.

Про це йдеться в повідомленні "Укртелекому", передає "Інетрфакс-Україна".

"За умови виконання ТОВ "ПК "Кримтел" всіх досягнутих домовленостей, передбачених попередньою угодою, між обома компаніями буде укладено основну угоду ", - йдеться в повідомленні.

У компанії також відзначили, що для забезпечення інтересів споживачів "Кримтелу" "Укртелеком" буде технічно підтримувати в робочому стані мережу "Кримтел".

Реклама:

За даними компанії, до 1 березня 2013 року планується здійснити всі необхідні дії для переоформлення на "Укртелеком" номерного ресурсу "Кримтел", щоб почати на законних підставах надання телекомунікаційних послуг існуючим абонентам "Кримтел", а також переоформити договори на надання телекомунікаційних послуг "Укртелекомом".

Нагадаємо, 1 серпня 2012 року "Укртелеком" розірвав взаємоз'єднання своєї мережі зв'язку з мережею "Кримтел" у зв'язку із заборгованістю у розмірі 10 млн гривень і визнанням "Кримтел" банкрутом за його заявою. З 21 грудня 2012 знову був відкритий місцевий телефонний зв'язок між мережами "Кримтел" та "Укртелекому" і вхідний трафік.

ТОВ "Кримтел" (Сімферополь) створено в жовтні 1993 року, спеціалізується на наданні послуг цифрового міського зв'язку в АР Крим, кількість абонентів - 18 тис. Основним власником "Кримтел" є гендиректор компанії Марина Поваляєва (70% статутного капіталу).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!